Contact center

Hoi, waar kunnen wij je mee helpen?

Veel gestelde vragen

Kan ik nog iets toevoegen of wijzigen aan mijn bestelling?

+

Het spijt ons zeer...... Maar het is niet mogelijk om een of meerdere artikelen toe te voegen of te verwijderen aan een (net) geplaatste bestelling.
Bent u iets vergeten te bestellen? Dan is het alleen mogelijk om een nieuwe bestelling te plaatsen op onze website!

Waarom kan dit niet?
Ons systeem laat het niet toe om aan een reeds betaalde order nog wijzigingen aan te brengen, na ontvangst van een betaling wordt uw bestelling direct doorgezet naar ons magazijn. Wij gaan achter de schermen al direct aan de slag om de bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden. 

 

Vandaag besteld is toch morgen in huis?

+

Als je vaker online besteld, dan kan je weten dat de meeste bestellingen de volgende dag werkdag worden bezogd, maar helaas niet allemaal. Tijdens het sorteerproces gaat er soms wat mis, waardoor zendingen er langer over doen.
Daarom gebuiken wij ook geen slogans zoals "vandaag besteld = morgen in huis".  Op onze website en in onze winkelwagen geven wij daarom een verwachte bezorging op <datum>*.

Met "verwachte bezorging op" gaan wij er vanuit dat de pakketdienst de zending de volgende (werk)dag komt bezorgen. Hier is geen rekening gehouden met onvoorziene omstandigheden zoals: sorteerfouten, drukte rondom feestdagen, weersomstandigheden, pandemie (corona), personeelstekort enz... Waardoor de bestelling na de weergegeven datum wordt bezorgd. De track en Trace van de vervoerder geeft de actuele bezorgstatus en levertijden!

Als een bestelling is vertraagd, kunnen wij niets anders doen dan wachten totdat de pakketdienst zijn fout heeft hersteld en jouw bestelling alsnog heeft bezorgd.

Vertraging van levende insecten of diepvries producten?

+

Vertragingen zijn helaas niet te voorkomen, alle vervoerders & pakketdiensten hebben last van (sorteer)fouten. In de meeste situaties is dat geen probleem en is enkele dagen vertragingen niet zo erg.

De levende insecten hebben voordat ze op transport zijn gegaan een "broodtrommeltje" met wat te eten en drinken meegekregen. Zo zijn ze tijdens de lange reis voorzien van voedsel en kunnen ze zonder problemen de vertraging overleven.
Bij diepvries producten is het noodzakelijk om een tempex box en koel elementen mee te bestellen, deze zorgen ervoor dat het product langer bevroren of gekoeld blijft tijdens de reis. Diepvries producten kunnen bij vertraging wel verder ontdooid zijn, maar omdat dit gekoeld is gebeurd: is opnieuw invriezen geen probleem.

Kunnen wij ook de winkel bezoeken?

+

Sorry, maar Insecto is alleen online en heeft geen bezoekadres. Alle diensten die wij aanbieden gaan vanaf onze website en worden via pakketdiensten of koeriersdiensten geleverd.

Het is niet mogelijk om bestellingen bij ons op te halen.

 

Bestelling annuleren?

+

Een bestelling annuleren? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice om een verzoek tot annuleren in te dienen. 

Het is niet altijd mogelijk om je bestelling nog te annuleren! Als het magazijn bezig is met inpakken of je zending is al ingepakt, dan is annuleren niet meer mogelijk en wordt je bestelling alsnog verzonden.
Na ontvangst van je bestelling kan je wel gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd, let op er zijn uitzonderingen op de bedenktijd van toepassing bij diepvries en levende insecten (zie voor meer informatie "retouren").
Zoek op onderwerp

Bezorgkosten
Retouren
Garantie
Levertijd
BetalenContact

Ons contact center is op werkdagen (maandag t/m vrijdag) geopend van 10:00 - 17:00 uur.


Whatsapp
Berichten kunnen gestuurd worden

+31 (0)618117998

 

 


e-mail
Mails kunnen gestuurd worden naar

klantenservice[@]insecto.nl

Reactietijd binnen 24 uur

 

 


Facebook
Stuur een messenger bericht 

insecto.nl

Reactietijd binnen 8 uur

 

 


Telefoon
Wij zijn per telefoon doorgaans slecht bereikbaar (+31 (0)618117998).
Als wij bezig zijn met het inpakken van bestellingen nemen wij namelijk niet op, omdat telefoongesprekken ons storen tijdens het inpakproces en daarmee sneller pakfouten ontstaan.